Harag

2024.03.08. 07:52

A parádi önkénteseknél betelt a pohár, megkeresik a tetteseket

Parádon a Parádi Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület (PIKE) lelkes önkéntesei virágot ültettek, hogy szépítsék a községet. Másnapra ellopták a kiültetett növényeket.

Barta Katalin

Mérhetetlen bosszúságot és dühöt éreznek azok a lelkes önkéntesek Parádon, akik a napokban próbálták szebbé tenni településüket. Az elültetett virágok másnap reggelre eltűntek.

A parádi önkénteseknél betelt a pohár, megkeresik a tetteseket
A parádi önkénteseknél betelt a pohár, megkeresik a tetteseket
Forrás: Csortos Béláné/Facebook

Csortos Béláné, a Parádi Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület elnöke nem hagyta szó nélkül a minap történteket. Közösségi oldalán így fogalmazott: “Itt tartunk! Tegnap délelőtt évelő növényekkel beültettük a Termelői Piac előtti virágágyásokat. Reggelre öt rózsa bokor eltűnt. Kihúzták, elvitték! Nem részletezem dühömet, hogy miféle ember az ilyen, és már azt sem írom le, mert nagyon bánt, hogy nincs igény arra, hogy észre vegyük a szépet és tegyünk is érte!"

Azt ígéri, átnézik a közeli kamerafelvételeket, hogy ne rájöjjenek, ki volt a tettes. Addig is arra kéri az elkövetőt, hogy helyezze vissza a virágtöveket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában