Helyi alapanyagok

2024.03.14. 20:15

Az egri liszt mindent visz Vágner Ákos szerint +videó

A gazdasági szereplők fontos pillérei Egernek, az önkormányzatnak pedig az is feladata, hogy stabil, kiszámítható környezetet és feltételeket teremtsen számukra Vágner Ákos szerint.

Heol.hu

– A családunk konyhájának állandó főszereplői az Egri Malom termékei. Nemrég személyesen is meggyőződhettem arról, hogy több évtizede tartó sikerüknek példás elhivatottságuk az egyik adaléka – írta Facebook oldalán Vágner Ákos a Fidesz egri polgármester jelöltje.

Mint írta, úgy hiszi a gazdasági szereplők fontos pillérei Egernek, az önkormányzatnak pedig az is feladata, hogy stabil, kiszámítható környezetet és feltételeket teremtsen számukra.

– Csak így lehet fejlődő pályán tartani a város gazdaságát. Fogyasszunk minél többen helyi és környékbeli alapanyagokból készült termékeket, hiszen ezzel is hozzájárulhatunk a helyi foglalkoztatás növeléséhez és a gazdasági teljesítmény növekedéshez is! – emelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában