Köszöntöttek

2024.03.16. 14:31

Diákokat is ünnepeltek a héten Gyöngyöstarjánban

Forti Pectore Egyesület támogatásával 10 iskolást jutalmaztak a kiváló tanulmányi eredményükért. A diákokat oklevéllel, ajándékcsomaggal és vacsorával lepték meg.

Szabó István

A díjazott gyöngyöstarjáni diákok egy csoportja a községházán

Forrás: Gyöngyöstarján Község/Facebook

Jól indult a hete annak a 10 gyermeknek, akik hétfő délutánra meghívót kapott a gyöngyöstarjáni polgármesteri hivatal dísztermébe, tájékoztatta portálunkat Kiss Viktor polgármester. Mint mondta, a diákokat azért várták a községházára, hogy ezúttal őket ünnepeljék.

– A bélapátfalvai székhelyű Forti Pectore Egyesület támogatásával 10 diákot jutalmaztunk meg, akik kiváló tanulmányi eredményeik miatt érdemelték ki a figyelmet. Az egyesület célja a Heves vármegyében található hátrányos helyzetű településeken élő emberek, kisközösségek támogatása, munkájuk segítése, életkörülményeik lehetőség szerinti javítása. Gratulálunk minden diáknak, bízunk benne, hogy továbbra is ennyire lelkiismeretes és szorgalmas tanulók maradnak – részletezte Kiss Viktor.

A polgármester felidézte Csuhány Bence egyesületi elnök gondolatát, amely szerint a diákok mögött mindig ott van a támogató szülő és a pedagógus, akik egyengetik a gyerekek útját. Tippanné Szabó Erika iskolaigazgató egyenként köszöntötte a diákokat, akik oklevél mellett kisebb ajándékcsomagot kaptak. Az oklevelek átadását követően vacsorával várták a kis díjazottakat, tette hozzá Kiss Viktor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában