Tájékoztatás

2024.03.24. 07:30

Vasárnap forgalomkorlátozás lesz az egri belvárosban

Hétfőn három buszöböl felújítása kezdődik meg. Forgalomkorlátozás is lesz futóverseny miatt.

Molnár Helga

Az Egri Atlétikáért Alapítvány szervezésében március 24-én, vasárnap 11 és 13 óra 30 között Eged-hegyi futóversenyt rendeznek a városban – tudatta az egri önkormányzat közleményben. A verseny résztvevői a Szmrecsányi Lajos Érsekkertből 11 órakor rajtolnak és a védett kerten átfutva a Klapka György utca – Frank Tivadar utca – Szarvas tér – Diófakút utca – Legányi utca útvonalon át közelítik meg a Nagy-Eged hegyet, majd ugyanezen az útvonalon érkeznek vissza az Érsekkertbe. A futás útvonalát a szervezők és az Egri Rendőrkapitányság munkatársai biztosítják. Az esemény alatt a jelzett időszakban és a kijelölt útvonalon rövid időtartamú forgalomkorlátozásra lehet számítani. 

HMM_0126
Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz Egerben
Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz Egerben (Illusztráció)
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Egyéb hírt is közölt az önkormányzat. Március 25-én hétfőn három buszöböl felújítása veszi kezdetét Egerben. Felnémeten a Kovács Jakab utcában a „Kovács Jakab utca buszmegálló” Felvégi utca irányába (játszótér előtt), a Cifrakapu utcában (a Cifrakapu út-Vallon utca 47. szám előtt, a Balla Bútor közelében a belváros irányába), valamint a Cifrakapu utcában a Felsőváros buszmegálló (Cifrakapu út-Vallon utca kereszteződésnél, a fakocsma előtt, a belváros irányába).

A felújítás várhatóan két hétig tart majd, a munkálatok ideje alatt a Cifrakapu utcai és a Kovács Jakab utcai buszmegállókban a járatok nem állnak meg, míg a Felsővárosi buszmegálló esetén közvetlenül előtte egy ideiglenes megállót alakítanak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában