Parkolás

2024.03.19. 16:05

Már kártyával is lehet fizetni a Katona téri parkolóházban Egerben + videó

Keddtől bankkártyával is lehet fizetni a Katona téri parkolóházban. További parkolási kérdéseken is dolgoznak, melyek megkönnyítik az autósok helyzetét.

Szabadi Martina Laura

A sajtótájékoztatót Szűcs Tamás az EVAT Zrt. vezérigazgatója és File Sándor, az EVAT Zrt. igazgatóságának elnöke tartotta

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Egyéni képviselői indítványra döntött Eger közgyűlése arról, hogy alakítsuk ki a bankkárytás fizetési lehetőséget a Katona téri parkolóházban. Mint mindig, az Evat Zrt. most is eleget tett a közgyűlési döntéseknek és megvalósította a kérést. Keddtől bankkártyával is lehet fizetni az épületben a parkolásért, emelve a szolgáltatás színvonalát – mondta Szűcs Tamás, az Evat igazgatója.

Hozzátette, a beruházás 2,5 millió forintból valósult meg. File Sándor, az Evat igazgatóságának elnöke elmondta, a változtatás aránylag gyorsan megvalósult, mivel az Evat már előkészítette ezt a fejlesztést és korábban is foglalkozott önállóan a lehetőséggel. Kiemelte, hogy további parkolási kérdéseken is dolgoznak, melyek megkönnyítik az autósok helyzetét, például az okoseszközökkel történő valós idejű követés és egyéb parkoláskönnyítő mobiltelefonos megoldások. 

– A szakmai koncepciók kidolgozásai persze nem csak az Evat parkolási divíziójára terjednek ki, az energetika, a távfűtés tekintetében például a zöld energia-felhasználás kidolgozásán munkálkodunk. Az Európai Unió friss szabályzása 2050-re megtiltja a fosszilis energia használatát, például a gázkazánok használatát fűtésre. Így az Evatnak feladata, hogy kialakítsa azt a zöld energiamixet, aminek segítségével működtetheti a távhő szolgáltatást. Uniós támogatást és szakmai segítséget is igyekszünk ehhez igénybe venni – mondta a keddi egri sajtótájékoztatón.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában