Nagyrédéért

2024.03.17. 10:58

Nagyrédéért díjakat adtak át a nemzeti ünnep alkalmából

Posztumusz elismerést kapott Tóth Géza, és kitüntették Lukács Györgyöt. A Nagyrédéért díjjal a nagyközség a köszönetét fejezi ki az elismerteknek a munkájukért.

Szabó István

Nagyrédén az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségen adták át a Nagyrédéért kitüntető díjakat, tájékoztatott Siposné Fodor Judit polgármester.

Átadták a Nagyrédéért díjakat a nagyközségben
Átadták a Nagyrédéért díjakat a nagyközségben
Forrás: Siposné Fodor Judit/Facebook

– Az idei ünnepségen két díj került kiosztásra. Képviselő-testületünk egyhangú szavazata alapján posztumusz Nagyrédéért kitüntető díjat adományoztunk Tóth Gézának, elismerve munkásságát és közösségünkért végzett önzetlen munkáját, melyet képviselőként és sportbarátként, sporttámogatóként végzett Nagyrédén.
Szintén egyhangú szavazattal adományozott a grémium Nagyrédért kitüntető díjat Lukács György pedagógusnak, sportolónak és edzőnek. Az elismerés odaítélésével kifejezi köszönetét a település Lukács Györgynek az önzetlen oktató munkájáért. Bízom benne, hogy a díj elnyerése megerősíti a díjazottat abban, hogy munkájára továbbra is nagy szükség van Nagyrédén. Köszönjük munkájukat, melyet közösségünkért végeztek és végeznek – részletezte Siposné Fodor Judit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában