Nőnapi szűrés

2024.03.08. 20:42

Nőnapi figyelmességek várták a gyöngyösi kórházban szűrővizsgálatra érkező hölgyeket

Egy szál tulipán járt a vérnyomás mérés mellé. A nőnapi szűrés után minden hónap utolsó szerdáján várják vizsgálatra a pácienseket.

Szabó István

A pénteki, nőnapi szűrésen közel hetven hölgy kapott virágot a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban, tájékoztatta portálunkat T. Bokros Mária, a kórház szóvivője. Mint mondta, voltak akik a kórház megbízott főigazgatójától, dr. Assani Omartól és vezető társától, dr. Watti Jezdancher orvosigazgató helyettestől vehették át a kedves figyelmességet.

nőnapi, szűrővizsgálat, Bugát Pál Kórház
Nőnapi szűrővizsgálat a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban
Forrás: Beküldött

– Minden bátor és egészségére odafigyelő nő kapott egy szál tulipánt, ha megmérette a vérnyomását, vércukrát és testzsírtömeg indexét péntek délelőtt a szakrendelőben. Az intézmény ebben az évben is folytatja prevenciós misszióját, és minden hónap utolsó szerdáján a szakrendelő földszintjén várja  az egészségükre odafigyelő pácienseket. A pénteki szűrőnapon a sürgősségi betegellátó osztály munkatársai néhány kiugró vércukor értéket mértek, és volt 180-as vérnyomás is, de összességében a normál értékek domináltak a hölgyeknél – részletezte T. Bokros Mária.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában