Meglepetés

2024.03.27. 08:57

Plüssállatok sokasága lepte el a kórházat

A K&V International Transport Kft. meglepte a gyöngyösi kórház gyermekposztályát. Az ajándékot örömmel fogadták.

Heol.hu

Több száz plüssfigurát rejtettek a dobozok, melyekkel a K&V International Transport Kft. ügyvezetője, Varga Viktor és a Hajdú Edina HR vezető érkezett a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház Gyermekosztályára, március 25-én - közölte portálunkkal T. Bokros Mária, a kórház szóvivője. Az ajándékot örömmel fogadták.

Varga Viktor cégvezető adja át az ajándékot
Varga Viktor cégvezető adja át az ajándékot
Forrás: Beküldött fotó

A cég munkatársainak adományát tartalmazták a dobozok, melyeket az elmúlt hetekben gyűjtöttek. Az adományátadáson dr. Halmen Mária, osztályvezető főorvos megköszönte a cég dolgozóinak szívből jövő adományát.

– Biztosak vagyunk benne, hogy minden egyes darabja örömet fog okozni, és segít majd, hogy a kórházi „megpróbáltatásokat” a gyerekek könnyebben viseljék. Ezeket a kis plüssfigurákat hazavihetik a kis betegek, a barátjuk lesz és ha netán vissza kell jönni, akkor azzal a kellemes emlékkel térnek vissza, hogy nemcsak szurit, de ajándékot is kaptak – mondta a főorvosnő.

A szüleivel az osztályra érkező Kira számára emlékezetes lesz a kórházi ellátás, Ő már választhatott is az ajándékok közül, sőt kiderült, hogy a kislány szerdán ünnepli szülinapját, így a cég munkatársától kapott egy extra ajándékot is.

Kira már választhatott az ajándékok közül
Kira már választhatott az ajándékok közül
Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában