Kezdődik

2024.03.02. 19:59

Tisza-tó: bringatúrával nyitották a szezont

Kinyitott a tiszafüredi Tisza-tavi Kerékpáros Centrum. A központ a Tisza-tó meghatározó aktív turisztikai szolgáltatója. Bringatúrával nyitották meg a Tisza-tó idei szezonját a kerékpárosok.

Szabó István

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően március elsején nyitotta meg a kapuit a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum, a térség meghatározó aktív turisztikai szolgáltatója. Ehhez kapcsolódóan tartották meg szokásos kerékpáros szezonnyitó, csapatépítő bringatúrájukat a Tisza-tó körül futó kerékpárúton. A tiszafüredi Tisza-tavi Kerékpáros Centrumból indult csapat Tiszaderzs, Abádszalók útvonalon tekert vissza a kiindulási pontra. 

Tisza-tó, szeonnyitó, bringatúra
Tisza-tó szezonnyitás bringatúrával.
Forrás: Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Tisza-tó és tókerülés biciklivel, ma már összetartozik

A túrán részt vett fővédnökként F. Kovács Sándor, a Tisza-tó miniszteri biztosa, országgyűlési képviselő, a túra védnökeként Hubai Imre, a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat elnöke, valamint Ljasuk Dimitry is, a Tisza-tó Zöld Nagykövete, továbbá a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal tagjai. 

A bringatúra remek hangulatát fokozta, hogy a két megállóhelyen, Tiszaderzsen és Abádszalókon finomságokkal, süteményekkel, csipegetnivalóval, üdítővel várták a csapatot a helyiek.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában