Felújítások

2024.03.14. 08:52

Újabb hidat újítanak fel Egerben

Elkezdődött a Tűzoltó térnél található patak híd felújítása. Március 18-án indul a Homok utca, Kertész utca és a Bornemissza Szakképző Iskola bejárata közötti útszakasz felújítása.

Heol.hu

Március 18-án hétfőn kezdődik a Homok utca Kertész utca és a Bornemissza Szakképző Iskola bejárata közötti úttest és parkoló burkolatának felújítása, közölte az önkormányzat. A beruházás során átépítik a megsüllyedt pályaszerkezetet és a Szakképző Iskola bejáratánál húzódó parkolót is felújítják. A kivitelezési munkák – melyek várhatóan április közepéig tartanak – ideje alatt a Homok út ezen szakaszát lezárják.

Felújítják a Tűzoltó téri hidat
Felújítják a Tűzoltó téri hidat
Forrás: Beküldött fotó

– A héten elindult a munka a Tűzoltó térnél található Eger-patak hídnál is, ahol a kivitelezés keretében szigetelés csere, kiemelt járdaszegély felújítása, a hídkorlát cseréje, betonjavítás, kocsipálya víztelenítése, vizsgálólétra építése történik és a híd aszfaltburkolata is megújul. A munkálatok ideje alatt március 18-tól várhatóan 2 hónapon keresztül az érintett szakaszon félpályás útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek – írta az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában