Zöldebb Egerért

2024.03.10. 09:50

Újra fákat lehet örökbefogadni Egerben

Folytatódik a város zöldítési programja amely a lakosságot célozza. Már indul a Zöldebb Egerért! – Fogadj Örökbe egy fát! program.

Heol.hu

A korábbi évek sikere alapján ismét útjára indítják a „Zöldebb Egerért! – Fogadj Örökbe egy fát!” programot, melynek célja, hogy az egri lakókat, lakóközösségeket ösztönözzék a környezetükben lévő fák, fás szárú növények ültetésére, gondozására.

– Az igényléseket április 7-ig az [email protected] e-mail címre várjuk, melyeket a rendelkezésre álló pénzügyi keret erejéig tudjuk teljesíteni. Kérjük, hogy levelükben tüntessék fel a lakóközösség/kérelmező nevét, címét, telefonszámát, az igényelt növény darabszámát, valamint azt a helyszínt, ahová a növényt szeretnék elhelyezni. Amennyiben konkrét növényfaj, növényfajta igényük van, kérjük a jelentkezés során azt is jelöljék meg. Az igények elbírálásakor megvizsgáljuk, hogy a kért növényanyag a megjelölt helyszínre a rendelkezésre álló élettér, közművek, épületek figyelembe vételével elültethető-e. A növények beszerzését és kiszállítását az önkormányzat vállalja, az ültetés és további gondozás az igénylő lakó vagy lakóközösség feladata. Dolgozzunk együtt egy zöldebb Egerért! – írta közleméynében Farkas Attila alpolgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában