Iskolai játszótér

2024.04.11. 08:20

Az iskolai játszótér több célra használható Detken

A szabadidős foglalkozások mellett testnevelésórán is használható, de a beszédfejlődést is szolgálja. Az iskolai játszótér a Mátra Energia Térségfejlesztési Alapítvány támogatásával épült.

Szabó István

Birtokba vették a detki gyerekek az új iskolai játszótér eszközeit

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

A tavaszi szünetet követő első napon adták át a Detki Petőfi Sándor Általános Iskola játszóterét, amely a Mátra Energia Térségfejlesztési Alapítvány támogatásával épült meg, tájékoztatta portálunkat Stefanovszki Tamás polgármester. Az avatáson jelen voltak a Hatvani Tankerületi Központ, illetve a detki önkormányzat képviselői is. 

– A rendezvényt dr. Vona-Túri Diána iskolaigazgató nyitotta meg. Köszöntőjében elmondta, hogy a megépült játszótér igazából egy sporteszköz, mely a szabadidős foglalkozásokon túl a testnevelést éppannyira támogatja, mint a beszédfejlődést. A rendezvényt az iskolás gyermekek műsora színesítette, amely után átadtuk a diákoknak a játszóteret – részletezte Stefanovszki Tamás.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában