Választás 2024

2024.04.19. 12:08

Bódi Zsolt is függetlenként indul az önkormányzati választáson

Sok feladatot lát még Fenémeten Bódi Zsolt, aki függetlenként indul a választáson.

Heol.hu

Bódi Zsolt is elindul a választáson

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Bódi Zsolt vagyok Felnémet városrész önkormányzati képviselője. Közel 20 éve élek családommal Felnémeten. Tisztában vagyok a helyi igényekkel. Az egyik legfontosabb, halasztást nem tűrő ügy a közbiztonság helyzete. Jogunk van biztonságban élni! Törvényi változásokra van szükség, hogy az elfogott bűnözők rács mögé kerüljenek – írja közleményében a Felnémeti, Bervai, Almári lakosokat megszólítva Bódi Zsolt önkormányzati képviselő. Azzal folytatta, hogy a másik fontos pont a közlekedés kérdése.

– Ide tartozik a helyijárati buszközlekedés is, ahol az utasok igényeihez kellene igazítani a menetrendet, nem pedig más szempontokhoz. Szintén ide vág az utak, járdák állapota is. Többletforrások kellenek, hogy az emberek mindennapi közérzetét érintő, befolyásoló beruházások megvalósuljanak Felnémet városrészben is. Sorolhatjuk tovább az előttünk álló feladatokat: a Pásztorvölgy- és Vadrózsa utca, illetve a Hársfa- és az Almárvölgyi utca csapadékvíz elvezetése, aszfaltozási munkák a Berva lakótelepen, a felnémeti templomlépcső felújítása és még sok-sok egyéb feladat. Látható, számos munkát kell még elvégezni Felnémet városrészben és Egerben! Kérem, ahogy a mindennapokban, úgy 2024 június 9-én is tiszteljenek meg bizalmukkal és szavazatukkal! – írta Bódi Zsolt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában