Választás

2024.04.15. 21:13

Csuhány Bence a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője

A Fidesz országos választmánya hétfőn döntött a vármegyei közgyűlési jelöltlistáról.

Heol.hu

Június 9-én nem csak települési vezetőket és európai parlamenti képviselőket választunk, hanem a pártok vármegyei listáira is szavazunk. A vármegyei önkormányzat, és a vármegyei közgyűlés olyan területfejlesztési beruházások megvalósítását támogatja, melyek élhetőbbé teszik a településeinket - írja portálunkhoz eljuttatott közleményében  Csuhány Bence a FIDESZ-KDNP Heves vármegyei jelöltlistájának vezetője.

Csuhány Bence a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője
Csuhány Bence a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője
Forrás: Csuhány Bence - Heves vármegye/Facebook

A Fidesz Heves Vármegyei Területi Választmányának javaslata alapján a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országos Választmánya a mai napon döntött a Heves vármegyei közgyűlési listán szereplő jelöltekről, és azok sorrendjéről, írják.

A Fidesz-KDNP listáján 38 jelölt szerepel, az első 10 hely sorrendje a következő:

1. Csuhány Bence

2. Tóth Csaba

3. Szabó Róbert

4. Csik Balázs

5. Palkovics Péter

6. Maka Attila

7. Drabosné Tóth Zita

8. Szókovács Péter

9. Szabó Péter

10. Weisz Péter

Csuhány Bence listavezető bélapátfalvi származású, Egerben él, házas, két kislány édesapja. Szakmai végzettségét tekintve vidékfejlesztési agrármérnök, 13 éve pályázati menedzsmenttel, területfejlesztéssel, közösségi projektek megvalósításával foglalkozik. Szakmai tevékenysége hivatalos közösségi oldalán követhető.

A döntés kapcsán Csuhány Bence közösségi oldalán hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP Heves vármegyei jelöltjeinek közös célja, hogy a vidék tovább erősödjön.

A vármegyei listára az ajánló aláírások gyűjtése április 20-án kezdődik. A listára június 9-én - a megyei jogú városokban élők kivételével - a választási névjegyzékben szereplő állampolgárok adhatják le szavazatukat, fogalmaztak a közleményben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában