Lába kélt

2024.04.01. 09:13

Eltűnt a motkány és a flamingó az egri mesekertből

A felsővárosi mesekertből tűntek el díszek. A helyiek körében jól ismert kiskertről egy képviselőjelölt is írt, szerinte a közvilágítás és a kamerarendszer fejlesztése lenne szükséges az ilyen esetek elkerüléséhez.

Heol.hu

Meglopták a Mesekertet – tette közzé Molnár Tibor felsővárosi képviselőjelölt. Hozzátette, 6 éve, hogy a kiskert tulajdonosa, Judit szeretettel és odaadással gondozza a Felsővárosban. A kertről korábban már portálunk is cikkezett.

– Megannyi örömet okozott már a Mesekert kedves kis állataival, pillangóival ugyanúgy az itt élőknek, mint a rendszeresen ide látogató óvodás csoportoknak is. Szomorú és felháborító, hogy vannak, akik semmit sem tisztelnek. Sem a magántulajdont, sem a rengeteg beletett munkát, sem a közösséget. Bízom benne, hogy aki elvitte a felsővárosi Mesekert lakóit, végül jobb belátásra tér, így az eltűnt flamingók, a gólya és a motkány előbb vagy utóbb visszatérhetnek otthonukba! Természetesen a rendőrségi bejelentés megtörtént, de úgy vélem, ez az eset is bizonyítja: a közterületi kamerarendszer bővítése és a gyenge közvilágítás feljavítása elengedhetetlen a Felsővárosban! – írta az esetről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában