Bemutatás

2024.04.03. 08:50

Javítana a közbiztonságon a felnémeti fideszes jelölt

Újabb jelöltet mutatott be Vágner Ákos. Ezúttal Balázs Gábort, a felnémeti fideszes jelöltet ismerhetik meg.

Heol.hu

Vágner Ákos egri polgármesterjelölt Facebook-oldalán a felnémeti fideszes jelöltet mutatta be. Mint írta, Balázs Gábor célokkal és ötletekkel felvértezve áll a feladat elé.

Vágner Ákos és Balázs Gábor, a felnémeti fideszes jelölt
Vágner Ákos és Balázs Gábor, a felnémeti fideszes jelölt
Forrás: Végner Ákos/Facebok


– Ha a közösségtől megkapjuk a lehetőséget, meg is valósítjuk az elképzeléseket. Felnémetnek olyan képviselőre van szüksége, aki nem ijed meg a saját árnyékától, aki megoldást talál és kínál például a közbiztonság problémájára.  Olyan képviselőre, aki képes együtt gondolkodni a közösséggel, tud együtt dolgozni egy élhetőbb, biztonságosabb, szerethetőbb otthonért – írta Vágner Ákos.

– Gábort évek óta ismerem, bízok benne és tudom, hogy vele olyan lehetőségeket teremtünk ennek a városrésznek, amire korábban még nem volt példa. Egy fiatalos, a hagyományokat is ápoló, dinamikus, vidám közösséget építünk, egy olyan Felnémetet, ahol jó élni, ahová jó hazajönni – fogalmazott a polgármesterjelölt.

A képviselőjelöltet Dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő is bemutatta Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában