Rendezvény

2024.04.02. 15:36

Húsvétozás a Hatvani Vadasparkban

A családokat várták a létesítménybe, ahová már online is lehet belépőt váltani

Tari Ottó

Sok család kilátogatott a húsvéti rendezvényre

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A Hatvani Vadasparkban a városi Tourinform Iroda munkatársai fogadták a vendégeket.

– A pénztárnál édességgel és teával kedveskedtünk a látogatóknak. Illetve egy kvízjátékon is részt vehettek, aminek a segítségével a vadaspark állatait tudták felfedezni. Ha helyes volt a megfejtés, akkor ez bekerült egy ládikába, és egy sorsoláson társasjátékokat lehetett nyerni. Ügyességi játékokat, és kézműves foglalkozást is szerveztünk, ahol szintén édességekkel vártuk a gyerekeket – mondta Schoblocher Bernadett, a Tourinform Hatvan vezetője.

A családi napon a Hatvani Karitatív Összefogás Egyesület is képviselte magát. Smidné Vereb Julianna, a szervezet elnöke elmondta, mivel várták a látogatókat a vadasparkban. – Egy locsolóversért cserében nagyon finom csokoládényuszival, és üdítővel kedveskedtünk a vendégeknek – részletezte.

A nyuszik futtatója többször is megtelt gyerekekkel, akik boldogan simogatták az állatokat. Pár méterrel arrébb pedig kézműves-foglalkozás várta a családokat. Idén első alkalommal a bajvívást is kipróbálhatták a fiatalok. Simon Tamás a Hatvani Bajvívó Oskola vezetője kiemelte, hogy új tagokat is várnak az oskolába, így szívesen látják azokat a gyerekeket, akiknek megtetszett a hagyományőrző harcmodor.

Timár Dávid, a vadaspark vezetője közölte: a családi napot együtt szervezték a Tourinform Iroda, a Hatvani Szolgáltató Kft., a Hatvani Nőegylet, és a Hatvani Karitatív Összefogás Egyesület munkatársaival. Hozzátette, a jegyvásárlás rendszerét is fejlesztették, ami szintén hozzájárult az esemény sikeréhez. – Nemrégiben indítottuk el az online jegyvásárlás lehetőségét. Az elektronikus rendszer az elmúlt egy hétben is sokat bizonyított, mert a legtöbben már így vásárolták meg a belépőjüket. Ez a látogatóknak is könnyebbség, hiszen gördülékenyebben juthatnak be a park területére – fogalmazott.

Az online jegyvásárlás lehetősége a rendezvény után is tovább működik, így aki a jövőben el szeretne látogatni a vadasparkba, már otthonról is megválthatja a belépőjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában