Diáknapok

2024.04.10. 14:34

Lövések hallatszódtak a Wigner udvaráról + fotók, videó

Fegyverkereskedőkre is lecsaptak. Izgalmas pillanatok tanúi lehettünk az iskola udvarán.

Molnár Helga

Kommandósok a Wigner udvarán

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium udvarán szerda reggel lövések dördültek el. De nem kell megijedni, a kommandósok csak egy osztály meghívását fogadták el, ugyanis diáknapok vannak az intézményben. Az osztályok a hagyomány szerint különböző programokkal kedveskednek a többieknek azért, hogy meggyőzzék őket arról, szavazzanak rájuk.

Így történt az, hogy kommandósok lepték el az iskola udvarát. Ők előbb kutyás bemutatóval érkeztek, majd állig felfegyverzett kommandósok mutattak be néhány szituációt. Egyszer egy védett embert támadtak meg, akit meg kellett védeni, majd fegyverkereskedőkre csaptak le. Mindezt puskaropogás mellett tették a diákok legnagyobb örömére. Persze gyorsan megjegyezzük, szó sem volt éleslőszerről, valójában senki nem sérült meg, a tanulók viszont remekül szórakoztak. A diáknapi rendezvények sora ezzel nem ért véget, a szórakozás estig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában