Ügyfélszolgálat

2024.04.25. 10:12

Mindenhová eljutnak a kormányablakbuszok Heves vármegyében

A mobilizált ügyfélszolgálatok 25 települést keresnek fel.

Molnár Helga

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat (Archív)

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fehér Gábor

Heves vármegye mind a hét járásába eljutnak májusban a kormányablakbuszok. A mobilizált ügyfélszolgálatok 25 települést keresnek fel, hogy az ott élők helyben, utazás nélkül tudjanak ügyeket intézni – írja a Heves Vármegyei Kormányhivatal.

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat vagy „kormányablakbusz” egy ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak. A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatokon az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyköröket, benyújthatják kérelmeiket hatósági ügyekben, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről. Többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre, ügyfélkapu regisztrációra is lehetőségük van.

Április 25-én Csányban, Sarudon, és Horton, április 26-án Zagyvaszántón, április 27-én pedig Halmajugrán, Noszvajon és Karácsondon lehet a busszal találkozni. A menetrendjük itt található.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában