Asztrológia

2024.04.08. 15:00

Most megtudhatjuk, mit hozhat nekünk a sárkány éve

Barta Katalin

Egerben április 9-én, kedden este hét órától az Új Akropolisz Filozófiai Iskolában sok mindent megtudhatunk arról, milyen minőségek jellemzik az előttünk álló évet. 

Jó, ha tudjuk, idén február 4-én a Yang Fa Sárkány évébe léptünk, amely új lehetőségeket és kihívásokat hoz számunkra. A kedd esti előadásban a kínai asztrológia eszközeivel feltérképezik, hogy mely területekre érdemes ez évben összpontosítanunk, mire fordítsunk kevesebb figyelmet, és a viszonyulásunkat hogyan igazíthatjuk az új időszak jellegéhez. Választ kaphatunk arra, mit jelent a Yang Fa és a Sárkány minőség a hétköznapjainkban. 

A szervezők a jelenlevőkkel együtt keresik a választ arra, hogy a kínai asztrológia gyakorlatias és mindenki számára alkalmazható eszközeivel miként alkalmazkodhatunk az év energiájához, s hogy ne csak elszenvedjük, hanem aktívan irányítsuk életünk eseményeit.
Az eseményen segítenek eligazodni az ismeretlen jelek és ábrák értelmezésében. 
Mivel a Törvényház utca 25. fszt. 2. alatt lévő hely befogadóképessége korlátozott, ha biztos helyet szeretne, érdemes regisztrálni az [email protected] e-mail címen.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában