Jótékonyság

2024.04.09. 09:30

Hatvanban a mostani volt a tizedik Szeretetszombat

Ismét segített a rászorulókon a Hatvani Karitatív Összefogás. A Szeretetszombat elnevezésű jótékonysági ruhaosztás során a Grassalkovich Művelődési Házban kaphattak ingyen ruhákat a rászorulók.

Tari Ottó

A ruhaosztási akció keretében ez alkalommal tavaszi és nyári öltözékekből, valamint nagyon sok gyermekholmiból lehetett válogatni. A börze azoknak szól, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy ruhát vásároljanak, így ezeken az alkalmakon ingyen juthatnak hozzá minőségi darabokhoz, legyen szó pólóról, pulóverről, szoknyáról, cipőről vagy szandálokról.

A ruhaosztás során azok is hozzájutnak minőségi darabokhoz, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy megvegyék
A ruhaosztás során azok is hozzájutnak minőségi darabokhoz, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy megvegyék
Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A szervezők ezeken túl sok gyermekruhával, bébiholmival és játékokkal készültek az eseményre. A Hatvani Karitatív Összefogás már négy éve működik a városban: a járvány idején fogott össze kilenc szervezet, hogy segítsen a rászorulókon, azóta pedig folyamatosan dolgoznak. A mostani immár a tizedik alkalom volt, hogy ruhát osztanak.

– Az eltelt időszakban nagyon sok eseményt szerveztünk a hatvaniaknak. Volt ruhaosztás, ételosztás, tartottunk iskolatáska akciót is. Jó látni, hogy ezek a megmozdulások milyen sokat jelentenek, mi pedig nagy örömmel és odaadással segítünk másokon – mondta Smindé Vereb Julianna, a szervezet elnöke.
Az adományokat a Máltai Szeretetszolgálat ajánlotta fel.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában