Oczella-testvérek

2024.04.14. 14:50

Sztárvendégekkel tart egészségnapot az egri egyetem

Sportbemutatók, egészséges életmódhoz kapcsolódó előadások és egészségügyi szűrések is várják az érdeklődőket április 16-án, az Egyetemi Egészségnapon.

Mellik Alexandra

Eszterházy Károly Egyetem egri kampusza (Líceum épülete)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Különleges, programokban gazdag egészségnapot hirdetett az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem. Lesznek sportbemutatók és egészséges életmódhoz kapcsolódó előadások, valamint egészségügyi szűrések is várják az érdeklődőket. Az egész napos esemény sztárvendége Oczella Eszter olimpikon testépítő és Oczella Krisztina funkcionális táplálkozási szakértő lesznek.

Oczella Esztert valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen számos szépségversenyen ért már el kiemelkedő helyezést. Az egri születésű testépítő modell részt vett egyebek mellett a tavalyi Miss World Hungary nevű hazai szépségversenyen. Nem csoda, hiszen őt választották Gelencsér Tímea első udvarhölgyének még a 2016-os megmérettetésen, amelynek felkészítőtáborában a Miss Bikini címet is elnyerte.

Eszter a tavalyi műsorban a következőket tanácsolta a lányoknak: „ Legyenek önmaguk, mert a szépség az adott, itt már mindenki gyönyörű. Azt gondolom, hogy az embernek a karaktere nagyon maradandó tud lenni egy ilyen versenyen.”

A 2016 óta eltelt időszakban Eszter egyébként ezt megelőzően egyáltalán nem unatkozott. Sőt! Létrehozta saját márkáját, kijutott Las Vegasba, a fitneszipar legrangosabb eseményére, a Ms. Olympiára és megannyi ember példaképévé vált. Eszter életét a hazai sajtó is nyomon követi, számos televíziós műsorban szerepelt. Partnere szintén a média kereszttüzében él, nem más jegyezte el ugyanis a közelmúltban, mint Baronits Gábor színész.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában