Tapsi, a könyvnyúl

2024.04.02. 19:36

Tapsi, a könyvnyúl a tavaszi szünet végéig várja Abasáron a gyerekeket

A mottó: Köszönt Tapsi, a nyuszi, fogj egy könyvet, s uzsgyi! Tapsi, a könyvnyúl a könyvtár selejtezett köteteiből áll, az olvasnivaló végleg hazavihető.

Szabó István

Köszönt Tapsi, a nyuszi, fogj egy könyvet, s uzsgyi!

Forrás: Saári Közösségi Ház és Könyvtár/Facebook

Tapsi, a könyvnyúl ismét eredeti formájában várja a látogatókat a Saári Közösségi Ház és Könyvtárral szemközti kemence mellett, tájékoztatta portálunkat Markó Anita intézményvezető. Mint mondta, a tavaszi szünetben, a kirándulások mellett, mindenkit biztat egy kis olvasásra is. Tapsi idén is a könyvtár selejtezett könyvállományából született újjá.

– Egy kedves húsvéti nyuszi kínál könyveket a kemencénél. Látogassátok meg Tapsit a tavaszi szünetben és vigyetek haza egy kis olvasnivalót is. Kérjük, vigyázzatok rá és könyveket csak a padról vigyetek haza. Ha a nyusziból megtetszik egy könyv, kérjük egyelőre ne vegyétek ki belőle. Ebben az esetben írjátok meg, hogy melyiket szeretnétek, az ünnepek után szívesen odaadjuk a beépített könyveket is. Vigyázzunk a könyvnyuszira, hogy minden látogató örömét lelhesse benne a tavaszi szünetben – részletezte Markó Anita.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában