Kutyabarát város

2024.04.17. 10:02

Új kutyafuttató épül Egerben

Készül a nagylaposi kutyafuttató, valamit 2 új kialakítására vállalt kötelezettséget egy vállalkozó.

Heol.hu

– A városban rengeteg házi kedvenc él, az önkormányzata pedig fontosnak tartja és folytatja a ”Kutyabarát város” programot, hiszen a cél az, hogy Eger igazi kutyabarát hely legyen, a kutyatulajdonosok a kijelölt területeket a lehető legkényelmesebb körülmények között használhassák – adta hírül a város hivatalos oldalán. Közlésük szerint a Lénó Kft. a Nagylaposi kutyafuttató területének önkormányzattól történő megvásárlásával a városban 1 kutyafuttató felújítására, valamit 2 új kialakítására vállalt kötelezettséget.


– Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy ennek keretében felújításra került az érsekkerti és megkezdődött a Malomárok utca mögötti salakos pálya területén egy új kutyafuttató kialakítása. A helyszínen már kiépítették az ivókutat, de emellett utcabútorok, kutyaürülék-gyűjtők és hulladék gyűjtőedények is kihelyezésre kerülnek, a kis-és nagytestű kutyák számára pedig 1-1 darab ugró akadály is helyet kap. A munkálatok várhatóan 3 hét múlva fejeződnek be – írták a beruházásokról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában