Választás 2024

2024.04.18. 08:50

Vágner Ákos egyetért Tuzson Bencével

Vágner Ákos szerint Eger csak akkor léphet a fejlődés útjára, ha szilárd alapokon áll a város vezetése, s ha egység, béke és egyetértés mentén zajlik a munka.

Heol.hu

Vágner Ákos a Fidesz egri polgármesterjelöltje

Forrás: Vágner Ákos/Facebook

– Tuzson Bence igazságügyi miniszterrel egyetértünk abban, hogy Eger csak akkor léphet a fejlődés útjára, ha szilárd alapokon áll a város vezetése, s ha a széthúzás és a káosz helyett egység, béke és egyetértés mentén zajlik a munka – írta közösségi oldalán Vágner Ákos a Fidesz egri polgármesterjelöltje.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő, a Fidesz Heves vármegyei 1. számú választókerületének elnöke meghívására – országjáró körútja részeként – érkezett Füzesabonyba dr. Tuzson Bence igazságügyi miniszter múlt hét szerdán. A hallgatóság mintegy száz meghívottja előtt beszélgetett dr. Pajtók Gábor és a miniszter között a művelődési ház kétszemélyes pulpitusán. Mint fogalmazott, már második ittjártakor is hatalmas fejlődést láthatott a településen, de most szinte rá se ismert Füzesabonyra, úgy megszépült. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában