Gyöngyös utolsó esélye

2024.05.27. 12:34

Aki ezt eltagadja, az nem látja a valóságot, vagy nem mond igazat, jelentette ki Szókovács Péter + videó

A Fidesz-KDNP és a VSZE gyöngyösi polgármesterjelöltje rámutatott, június 9-én jövőt választ Gyöngyös! A hétvégén elkezdték a gyöngyösiekhez eljuttatni a jobboldali jelöltek programját.

Szabó István

A hétvégén elkezdték a gyöngyösiekhez eljuttatni a programjukat, jelentette ki a közösségi oldalán Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) gyöngyösi polgármesterjelöltje. A bejelentése mellé egy videóüzenetet is közzétett.

– Tisztelt Gyöngyösiek! Június 9-én jövőt választunk Gyöngyösön! A város egyik lehetséges jövője az, hogy megint minden marad a régiben: a drog és a bűnözés felfalja a biztonságérzetet, tovább züllenek városrészek, és újabb ezrekkel csökken a város lélekszáma. Ez a folyamat évekkel ezelőtt elindult, aki ezt eltagadja, az nem látja a valóságot vagy nem mond igazat. A 24. órában vagyunk, hogy mindezt megállítsuk és megfordítsuk. Sikerülnie kell, mert ez maradt Gyöngyös jövőjének egyetlen esélye: ez a választások tétje. Mai napon elkezdtük a gyöngyösiekhez eljuttatni programunkat, melyben feketén-fehéren, részletesen bemutatjuk céljainkat és vállalásainkat. Tiszta szívből hiszünk benne, hogy közösen sikerülhet! A célok eléréséhez mindenkire szükség lesz: számítunk Önökre, Önök is számíthatnak ránk! Gyöngyösön rendnek kell lennie! – jelentette ki Szókovács Péter a Facebook-oldalán.

A jobboldali polgármesterjelölt a videóüzenetében úgy fogalmaz: Egyetlen esélyünk maradt! 

– Gyöngyösön rendnek kell lennie! A mai napon elkezdtük a gyöngyösiekhez eljuttatni a programunkat, melyben feketén-fehéren megfogalmazzuk céljainkat és vállalásainkat. Meg kell állítani, és meg kell fordítani azokat a folyamatokat, amelyek a biztonságérzet és többezer gyöngyösi elvesztéséhez vezetnek. Aki ezt eltagadja, az nem látja a valóságot, vagy nem mond igazat. A Durándát a jelenlegi formájában meg kell szüntetni! Gyöngyös lakosságcsökkenését meg kell állítani! A városunkra büszke gyöngyösiek szeretnénk lenni! Az urambátyám rendszert, a csókosok felesleges tisztségeit meg kell szüntetni! Tudjuk, hogy nehéz lesz. De tiszta szívből hisszük, hogy közösen sikerülni fog. Június 9-én jövőt választunk Gyöngyösön. Sikerülnie kell! Mert ez maradt Gyöngyös jövőjének egyetlen esélye. Gyöngyösön rendnek kell lennie! Ehhez kérjük bizalmukat! – fogalmazott a videóüzenetében Szókovács Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában