Gyász

2024.05.21. 15:56

Elhunyt Bánfi Sándor, a HKIK gazdasági igazgatója

Sándor közel 30 éve dolgozott kamaránál.

Molnár Helga

Mély fájdalommal és szomorúsággal búcsúzunk szeretett kollégánktól és barátunktól, Bánfi Sándortól, aki váratlanul elhunyt – írja a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) honlapján.

Elhunyt Bánfi Sándor, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági igazgatója
Elhunyt Bánfi Sándor, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági igazgatója
Forrás: hkik.hu

– Sándor közel 30 éve dolgozott kamaránknál és munkássága alatt kiváló szakmai teljesítményével, elkötelezettségével mindannyiunk számára egy meghatározó, nélkülözhetetlen kolléga volt. Gazdasági igazgatóként rendkívüli tehetséggel és precizitással irányította a HKIK gazdasági ügyeit, emellett ellátta a Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft. vezetését – fogalmaztak.

Mint írták, munkássága alatt a kamara számos pénzügyi sikert ért el és mindig biztos kézzel menedzselte a gazdasági területet a kihívásokkal teli időszakokban is.

– Szakértelme és stratégiai látásmódja nélkülözhetetlen volt fejlődésünk és növekedésünk szempontjából. Igazgatása alatt kamaránk pénzügyi stabilitása és növekedése folyamatosan erősödött.
Kiemelkedő képességei közé tartozott a komplex pénzügyi elemzések készítése, a költséghatékonysági intézkedések bevezetése és a hosszú távú pénzügyi tervezés. Koncepcionális gondolkodása és precizitása révén számos sikeres projektet vitt véghez, melyek hozzájárultak a kamara szolgáltatási színvonalának emeléséhez. Vezetői stílusa mindig a professzionalizmusra és az eredményorientált szemléletre épült. Olyan pénzügyi rendszereket és folyamatokat hagyott hátra, amelyek hosszú távon is biztosítják stabilitásunkat. Sándor mindig készen állt segítséget nyújtani, tanácsot adni és támogatta kollégáit a szakmai kihívásokban. Hirtelen távozása nagy űrt hagy maga után, nagyon fog hiányozni az egész munkaszervezetnek, hisz mindenki számára elérhető és megbízható támasz volt – írták.

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara saját halottjának tekinti.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában