Fejlesztések

2024.05.18. 08:03

Horváth László: Bükkszék folyamatosan épül, szépül

Az elmúlt évek kihívásai ellenére Sági Ferenc polgármester és csapata számos tervét vitte sikerre azért, hogy településük még vonzóbb legyen, és folyamatosan fejlődjön.

Heol.hu

Horváth László országgyűlési képviselő a közösségi oldalán számolt be az örömteli fejleményekről:
- sikerült biztonságossá tenni a falut a hirtelen jött nagy esőzések után keletkező villámárvizekkel szemben a csapadékvíz-elvezető rendszerrel. Parkok szépültek meg, ahol pihenni, sportolni lehet. Jutott pénz aszfaltozásra a Magyar Falu Programból, új gyógyszertár nyílt, valamint korszerűsödött az egészségügyi ellátás is - fogalmazott.

Szavai szerint az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseket még lehetne hosszasan sorolni, de ami még fontosabb: a polgármesternek további tervei vannak, melyek megvalósításával a jövőben Bükkszék még az eddigieknél is vonzóbb és szebb lehet.

- Sági Ferenc polgármester úr megdolgozott a bizalomért! További terveink megvalósulásáért arra kérem a helyieket, hogy június 9-én támogassák őt voksukkal! - zárta sorait a Facebookon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában