Nyár

2024.05.27. 10:19

Négy turnusban szervez nyári napközis tábort a gyöngyösi önkormányzat

A júliusi turnusokra június 7-ig lehet jelentkezni. A táborozásért a napi háromszori étkezés jelenleg Gyöngyösön érvényben lévő intézményi térítési díját kell fizetni.

Szabó István

A gyöngyösi önkormányzat idén is nyári napközis tábort szervez az alsó tagozatos gyermekek részére, közölte a városháza. Tájékoztatásuk szerint a július 1. és 26. között négy turnusban rendezendő tábor helyszíne a Gyöngyösi Arany János Általános Iskola lesz, jelentkezni június 7-éig lehet.

A gyöngyösi önkormányzat idén is szervez nyári tábort az alsós diákoknak
A gyöngyösi önkormányzat idén is szervez nyári tábort az alsós diákoknak
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– A táborozásért a háromszori étkezés jelenleg érvényben lévő intézményi térítési díját – bruttó 985 forint naponta, gyermekenként – kell megfizetni. Kérjük, hogy amennyiben gyermeke részére igényelni szeretné a nyári napközis tábort, a gyongyos.hu weboldalon található nyilatkozatot – gyermekenként – kitölteni és a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálatán (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) lévő információs pultnál leadni, vagy a [email protected] e-mail-címre 2024. június 7. 13 óráig megküldeni szíveskedjen. További információ a gyongyos.hu weboldalról letölthető igényfelmérő lapon olvasható – áll a gyöngyösi városháza közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában