Önkormányzati választás

2024.05.30. 13:30

Városunkra büszke gyöngyösiek szeretnénk lenni, emelte ki Szókovács Péter

A Fidesz-KDNP és a VSZE gyöngyösi polgármesterjelöltje szerint a helyieknek elegük van az omladozó épületekből, a megrongált közterületekből. A tüneteket kiváltó betegséget kell gyógyítani, jelentette ki Szókovács Péter.

Szabó István

A gyöngyösieknek elegük van belőle, de turisták sem kíváncsiak gyöngyösön az omladozó homlokzatokra, a bezárt üzletekre, a megrongált köztéri elemekre, az elhanyagolt terekre és a gyanús alakokra, jelentette ki Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) gyöngyösi polgármesterjelöltje a közösségi oldalán.

Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) gyöngyösi polgármesterjelöltje
Szókovács Péter
Forrás: Szókovács Péter/Facebook

– A Duránda felszámolása, a védett övezetek kialakítása, a rendvédelem magasabb szintre emelése ezzel a céllal szorosan összefügg: mert építhetünk új hidat, ha napokon belül tönkreteszik, ki lehet takarítani a patakmedret, ha napokon belül újra teledobálják, lehetnek köztéri szobraink, ha megrongálják. Ameddig nincs rend, és nincs következménye ezeknek az eseményeknek, addig az ablakon szórjuk ki a Gyöngyös fejlesztésére és szépítésére szánt pénzt. Ezen alapjaiban szeretnénk változtatni. Egy nyílt sebre már nem elég sebtapaszt ragasztani: nem a tünetek kezelésére van szükség, hanem a tüneteket kiváltó betegség gyógyítását kell végre elkezdeni. Gyöngyösön rendnek kell lennie! – fogalmazott Szókovács Péter a Facebook-oldalán.

Városunkra büszke gyöngyösiek szeretnénk lenni, emelte ki a jobboldali polgármesterjelölt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában