Választás 2024

2024.06.11. 12:27

Csuhány Bence: folytatódik a hatékony és eredményes munka

A vármegyei listára is szavaztak vasárnap. Csuhány Bence a Fidesz-KDNP listavezetője értékelte a választást.

Szabadi Martina Laura

Csuhány Bence

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Azt gondolom, hogy nincs okunk csalódottságra, hiszen jókora, rekord részvétel mellett megtartotta a korábbi 9 mandátumát a vármegyei közgyűlésben a Fidesz-KDNP. Köszönöm mindenki munkáját, a családom és a Fidesz-KDNP támogatását, illetve a választók felhatalmazását – mondta Csuhány Bence, a pártszövetség listavezetője portálunknak. Elmondta, örül annak is, hogy Egerben nagy felhatalmazás mellett szerzett többséget a pártszövetség, amitől azt várja, hogy a vármegyeszékhely visszatér a fejlődő pályára.

Végre Gyöngyösön is sikerült olyan eredményt elérni nem csak a polgármester- hanem a képviselőválasztáson is, ami fellendítheti a várost. Szókovács Péter rendet tud tenni Gyöngyösön. Az elért eredménytől függetlenül gratulálok mindenkinek, aki vállalta a jelöltséggel járó munkát 

– tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy milyen együttműködésre számít a megyei közgyűlésben elmondta, úgy gondolja, ahogy az elmúlt években is, úgy ezen túl is hatékonyan és eredményesen tudnak dolgozni azért, hogy a vidék tovább erősödjön.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában