Választás 2024

2024.06.09. 21:01

Vágner Ákos nagyon hálás a csapata munkájáért

Vágner Ákos és csapata együtt várja az eredményeket. Megkérdeztük, mire számít.

Szabadi Martina Laura

– Azt gondolom, hogy egy remek hangulatú kampány során igazán jó csapattá alakultunk a képviselőkkel, a stábbal, segítőinkkel és a Fidesz megújult egri szervezetével. Együttműködve, békében végeztük a feladatunkat – mondta kérdésünkre Vágner Ákos a Fidesz-KDNP egri polgármesterjelöltje a Polgárok Házában tartott eredményvárón, ahol családja, a képviselőjelöltek, segítőik és dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő társaságában várakoztak a vasárnapi önkormányzati választás eredményeire.

Vágner Ákos nagyon hálás a csapata munkájáért
Vágner Ákos nagyon hálás a csapata munkájáért
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Arról is kérdeztünk, hogy milyen eredményre számít, mint mondta, reméli, hogy ez a kemény munka visszaigazolódik.

Bizakodással tekintünk az eredményvárásra. Nagyon hálásak vagyunk az önkénteseinknek, akik még vasárnap este is dolgoztak és az egész kampányban erejükön felül munkálkodtak, hogy változás legyen Egerben. Bízunk benne, hogy Eger a béke és fejlődés mellett döntött. A viszonylag magas részvétel tükrében köszönjük, hogy minden egrinek aki élt a szavazati jogával 

– fogalmazott.

Jelenleg  majdnem 30 százalékos feldolgozottság mellett Vágner Ákos vezet 2103 szavazattal, Mirkóczki Ádám 1743 voksot kapott, a harmadik Pál György, a DK, MSZP, Momentum és a Párbeszéd- ZÖLDEK jelöltje 818 szavazattal. Egerben a szavazásra jogosultak 56,9 százaléka szavazott.

Vágner Ákos a délelőtt folyamán szavazott, feleségével járultak az urnákhoz.

– Június 9-e van az önkormányzati választások napja, mindenkit arra buzdítok, hogy menjen el szavazni. Ma lehetőség van új fejezetet, új jövőt nyitni Egerben – nyilatkozta portálunknak akkor.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában