HATVAN

2018.01.20. 15:42

Példás összefogással segítik a mentők munkáját

A város és a Bosch összefogásával vásároltak eszközöket Hatvanban.

T. O.

Az adomány átadásának pillanata Fotó: Albert Péter

A Robert Bosch Elektronikai Kft. és a városi önkormányzat közösen vásárolt különböző egészségügyi eszközöket a mentőalapítványnak. Horváth Richárd polgármester és Tárai Gábor, a Bosch cég minőségbiztosítási osztályvezetője adta át a 737 ezer forint értékű adományt a civil szervezet képviselőinek kisebb ünnepség keretében.

Horváth Richárd egyebek között­ kiemelte, a kedvezményezettek a város megbecsült tagjai, éppen ezért az önkormányzat vezetése mindent megtesz, hogy a jövőben is fejleszthessék az eszközállományukat. A stratégiai partnernek számító Bosch gazdasági társasággal már régóta fennálló együttműködés keretében határozott úgy a helyhatóság, hogy segítenek.

Az adomány átadásának pillanata Fotó: Albert Péter

Az adományt Mezei Zoltán, a Hatvan és Vidéke Mentőalapítvány elnöke vette át az adományozók képviselőitől. Egyúttal közölte azt is, hogy az új eszközök – amelyek között található például vákuumágy és számos rögzítőeszköz – különösképpen fontosak és hasznosak a sebesültek és a betegek ellátása során, éppen ezért is tekintik jelentősnek ezt a gesztust.

 

Címkék#hatvan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában