kerecsend

2018.01.19. 14:26

Változik a rend a szemétszállításban

A települési hulladék elszállítása továbbra is hetente egyszer, keddi napokon történik.

B. K.

Az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft., mint Kerecsend hulladékgazdálkodási közszolgáltatója arra­ hívja fel a helyiek figyelmét, hogy a szelektívhulladék-­gyűjtés a keddi napról szerdára változik.

A szelektív és a zöldhulladék házhoz menő gyűjtését kéthetente szerdánként végzik el. Az elkülönített gyűjtéshez a sárga, illetve a zöld színű zsákot díjmentesen biztosítják, melyet a gyűjtést végző gépjármű sofőrjétől, illetve az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel közös ügyfélszolgálaton, Egerben, a Homok­ utca 26. szám alatt kérhetnek.

A települési hulladék elszállítása továbbra is hetente egyszer, keddi napokon történik. Kérik, hogy a gyűjtőedényeket reggel hat óráig helyezzék ki a szállítási útvonalra.

A változás utáni első szelektíves gyűjtés napja január 24. A zöldhulladékgyűjtés március­ 14-én kezdődik, majd kétheti gyakorisággal folytatódik.

A hulladékszállítással kapcsolatosan további tájékoztatást és információt kaphatnak a lakók a www.­nhszeszakkom.hu és a www.egrihulladek.hu honlapon.

Címkék#kerecsend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában