tárlat

2019.02.10. 15:30

Megnyílt Korsós Viktor fotókiállítása Egerben

Az oltványtól az első pohárig.

S. S.

Zsúfolásig megtelt szombaton az Agria Park Galériája, ahol is a Tóth Ferenc Pincészet szervezésében Korsós Viktor kiállítása nyílt. Az egri fotográfus tárlata az igen kifejező, Az oltványtól az első pohár borig a Tóth Ferenc Pincészetnél – a fotóriporter szemével címet kapta. Akik részt vettek a megnyitón, személyesen is megtapasztalták, hogy egészen különleges kiállítás tárul eléjük.

Köszöntőjében Tóth Katalin a pincészet ügyvezetője el is árulta a különösség titkát, azt, hogy Viktor évek óta követi a pincészet életét, kiváló fotóival örökíti meg a fontos pillanatokat, végigkísérve a szőlő útját az oltványtól az első pohárig.

A tárlatnyitó Nyikes Nikoletta énekművész Vangelis a Paradicsom meghódítása című számával vette fel azt a hangulatot, ami a rendezvényhez illett, majd Szőke István nyitotta meg a tárlatot. Az Agria Park igazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy a rohanó világunkban egyre kevesebb ideje van az embereknek a kultúrával foglalkozni, s ha ez így van, közelebb kell vinni hozzájuk azt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!