Ez az a nap!

2019.11.29. 10:33

A kortárs keresztény rock legnagyobb világsztárjai léptek fel Egerben

Telt házas csarnok fogadta a fellépőket, rengeteg önkéntes fiatal segédkezett a szervezésben.

Sz. K.

Telt ház fogadta a fellépőket a sportcsarnokban

Fotó: Nehézy László

A kortárs keresztény rock legnagyobb világsztárjai és a műfaj hazai képviselői országos és határon túli turnéra indultak novemberben az Ez az a nap! rendezvénysorozat keretében, melynek kedden a Kemény Ferenc Sportcsarnok volt a hatodik állomása – tájékoztatta a Heolt Petz Renáta, a Keresztények Egerért képviseletében.

Sok fiatalt, főként felsősöket és gimnazistákat vártak Fotó: Nehézy László

Hangsúlyozta, telt házas csarnok fogadta a fellépőket, rengeteg önkéntes fiatal segédkezett a szervezésben, továbbá nagyon jól működtek együtt a különböző gyülekezetek is. Fellépett többek között a világhírű Delirious? egykori frontembere, Martin Smith, Noel Richards, a program egyik kitalálója, a magyar közül Mező Misi, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László és a Pünkösdi Zenei Misszió zenekar.

Telt ház fogadta a fellépőket a sportcsarnokban Fotó: Nehézy László

Jövő év július 18-án a fővárosi, új Puskás Arénában valósul meg a húszéves jubileumi Ez az a nap! elnevezésű rendezvény, melynek minden állomáson az a célkitűzése, hogy a résztvevők mélyebben elkötelezzék magukat Istennel, abban a hitben, hogy ezáltal hatással lehetnek környezetükre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!