ajándékozás

2019.12.18. 19:30

Borokkal járult hozzá az ünnephez az egri borlovagrend

Gyermekműsor és adomány érkezett az idősek otthonába.

Sz. M.

Beküldött fotó

– A karácsonyi boradományozás immár hagyománnyá vált a társaságunk életében. 2006 óta rendszeresen megszervezzük ezt az eseményt is, a nagy sikerre való tekintettel. Karácsonyi ünnepség keretein belül adjuk át az italokat az idősotthon lakónak kisebb műsorral színesítve, hogy megörvendeztessük őket – mondta el Mikuska Péter, az Egri Bikavér Borlovagrend alelnöke. A társaság tagjai ugyanis az idén is ellátogattak a napokban az Egri Petőfi úti Idősak Otthonába, ahol idén az Egri Lenkey János Általános Iskola alsó tagozatos diákjai nyűgözték le előadásukkal a közönséget. Őket Szeleczki János készítette fel.

Beküldött fotó

A lovangrend minden évben karácsony tájékán boradományt juttat el az otthonba. Idén tizenegy borászat felajánlásait adhatták át a minap a lakóknak, akik minden évben szívesen fogadják a nagylelkű adományt, melyet a következő év során, ünnepnapokon fogyasztanak majd el.

A gyerekek zenés-énekes fényjátéka után Harmati László szavalt Ady Endre karácsonyi verseiből. A felajánlást Tóth Ferenc a lovangrend tagja adta át az otthon lakóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!