kultúra

2020.02.17. 15:24

Eger lesz az Utazás kiállítás díszvendége

Az Utazás 2020 kiállítás február 27-én nyitja meg kapuit.

M. H.

Eger és térsége pultjánál is várják az érdeklődőket a kiállításon

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Gál Gábor

Az idén február 27. és március 1. között rendezik meg az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2020 kiállítást. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 40 ország több mint 250 kiállítója várja az érdeklődőket 20 ezer négyzetméteren.

Eger és térsége pultjánál is várják az érdeklődőket a kiállításon Fotó: Gál Gábor / Heves Megyei Hírlap

A kiállítás belföldi díszvendége Eger és térsége, a külföldi Olaszország lesz. Minczér Gábor és Mirkóczki Zita alpolgármesterek hétfőn sajtóbeszélgetésen vettek részt. Előbbi az idegenforgalmi mutatókról, a vendégéjszakák számának alakulásáról beszélt, utóbbi pedig a díszvendégi státusz jelentőségéről, s az idei rendezvényekről szólt. A díszvendégi standon Eger, az Egri Termálfürdő, s az Egri Vár mellett saját pultot kap a Gyógyvizek völgye, Mezőkövesd, Noszvaj, Szilvásvárad, Bélapátfalva, Gyöngyös, Hatvan s az Eger térsége TDM Egyesület.

Elhangzott, mind az egri, mind a térségi résztvevők számos ajánlattal és nyereményjátékkal készülnek a kiállításra. Az érdeklődők számottevő kedvezményekkel foglalhatnak szállást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!