programsorozat

2020.02.21. 15:44

Rengeteg programmal vár az Egri Tavaszi Fesztivál

Ebben az évben éppen huszadik alkalommal várja az érdeklődőket az Egri Tavaszi Fesztivál, amelynek sajátos ízét a történelmi, egyházi környezetben megjelenő izgalmas, „Kortalan kortárs” produkciók sora adja.

M. H.

Idén is lesz Tipózóna, az egri egyetem vizuális művészeti intézet média és design tanszékének kiállítása

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A témában tartott pénteki sajtótájékoztatón Mirkóczki Zita alpolgármester és Kiss Renáta, az Egri Kulturális és Művészeti Központ igazgatója ismertette a programokat. A március 16-tól március 19-ig tartó fesztivál egy daloló flashmobbal indul. Eger aktív kórusaiból áll össze egyetlen alkalomra a Tavaszi hangokat megszólaltató fesztiválkórus.

Idén is lesz Tipózóna, az egri egyetem vizuális művészeti intézet média és design tanszékének kiállítása Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

– A színes programsorozat az új évszak előhírnökeként felkészít minket a megújulásra, a befogadásra és az örömteli várakozásra. Teszi mindezt a művészet erejével, a zenével, tánccal, színjátékkal. Találkozhatunk kiállítással, festői szerelmeket felvonultató felolvasóestekkel, Beethoven szellemét idéző hangversennyel, gyermekelőadással, koncertszínházzal, filmvetítésekkel, világzenei, szimfonikus zenei produkcióval – hangzott el a tájékoztatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!