A vírus sem győzte le az egri Szilágyit: rendhagyó videóval jelentkeztek

Az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium készített egy különleges imázsfilmet, amely szerdától már elérhető az intézmény YouTube csatornáján.

Sz. M. L.

Forrás: YouTube

Az elkészült videó a Nincs jobb hely címet kapta, s a gimnázium tanulóinak hétköznapjaiba enged betekintést. Mindezt a pandémia idején, bemutatva, hogyan élték meg az egri kamaszok a járványhelyzetet, s hangsúlyozva: a Szilágyi Erzsébet Gimnázium valóban mindig jó választás.

Rázsi Botond, a gimnázium igazgatója elmondta, hogy nehéz volt elképzelni, hogyan ragadják meg ebben az időszakban a szilágyi-életérzést. Közvetlenül a kamaszokat szólítja meg a kisfilm, kendőzetlenül mutatja meg a diákok érzéseit, megfogalmazva az üzenetet, hogy a Szilágyi az az iskola, ahol az őszinteség az egyik legfontosabb érték.

– A film rendhagyó, nem csupán üzenetében, hanem abban is, hogy nem igazán a szülőknek szól, hanem inkább a leendő tanulóinknak – magyarázta. Az igazgató elmondta továbbá: 220 diák írja náluk a felvételit, ami jó eredményt vetít előre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!