Jubileum

2022.09.02. 16:22

Huszonöt éves az idén az IQ Pont egri középiskola

Fennállásának huszonötödik évfordulóját ünnepelte pénteken IQ-Pont Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági, Nyomdaipari Technikum és Szakképző Iskola.

M. H.

Emléktáblát is avattak az eseményen

Forrás: Szántó György/HMH

Molnár György, a középfokú oktatási intézmény igazgatója az ünnepi alkalomból tartott ünnepi köszöntőjében kiemelte, hogy egy innovatív iskola meghatározott célok, tervek mentén időről-időre megújul. Így van ez az IQ-Pont középiskola életében is.

A születésnapi eseményen – amelynek a fővédnöke dr. Pajtók Gábor, Eger és térsége országgyűlési képviselője, védnöke pedig Mirkóczki Ádám, a megyeszékhely polgármestere volt – az intézmény aulájában emléktáblát avattak, amelyet Dobó István tanár készített el. Elmondta, a táblát természetes alapanyagokból állította össze.

Gregor Bernadett is részt vett az eseményen Forrás: Szántó György/HMH

Ezt követően lufikat eresztettek szét az udvaron, majd kezdődhetett az ünnepi előadás. Az iskola tanulóinak zenés, irodalmi bemutatója után Gregor Bernadett, Magyarország Érdemes Művésze, Jászai Mari-díjas színművésznő műsorát hallgathatták meg a jelenlévők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!