Eger Advent

2022.12.23. 21:35

A Kiscsillag varázsolta el a közönséget a Dobó téren + fotók

Kiskarácsony volt a Kiscsillaggal.

M. H.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Az Eger Advent programsorozat részeként a Kiscsillag lépett fel a Dobó téren péntek este. A Kiscsillag zenekar, amely 2005-ös megalakulásakor hobbi garázszenekarként definiálta magát a Kispál és a Borz árnyékában, mára Magyarország kiemelkedő alterrock zenekarának tekinthető. A mindig gitáralapú, de számos eltérő stílusjegyet magába olvasztó dalok, a lendületes előadásmód, Lovasi András emblematikus szövegvilága és a zenekar utolsó éveiben megjelenő többszólamú énektémák az egyik legkarakteresebb, legegyedibb hangú, bátran kísérletező, évről évre megújuló produkcióvá tették a Kiscsillagot. 

A jelenlegi felállásban a két alapító, Leskovics Gábor (Pál utcai fiúk) és Lovasi András (Kispál és a Borz) mellett az immár énekes-dalszerző-multiinstrumentalista szintre emelkedő Szesztay Dávid játszik, továbbá az idéntől a csapatba kerülő Hajba Imre basszusgitározik, a dobok mögött Bajkai Ferenc ül.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

 A Kiscsillagot megelőzően ugyancsak a Dobó téren, 17 órától a Szabó család is várta a közönséget.

Forrás:  Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!