Ajándék

2022.12.21. 16:39

Az Egri Bikavér Borlovagrend köszöntötte az időseket

Az Egri Bikavér Borlovagrend tagjai meglátogatták, illetve megajándékozták a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Gondviselés Háza Egri Idősek Otthona lakóit szerdán délelőtt.

M. H.

Együtt koccintottak a lovagrend tagjai az idősekkel

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az Egri Bikavér Lovagrend hagyományai közé tartozik 2006 óta, hogy a Borász Lovagrend tagjai az idősek iránti tisztelet, valamint együttérzés jeléül bort adományoznak a szépkorúaknak.

Az eseményen dr. Lőrincz György, a rend elnöke köszöntötte a megjelent lakókat és az ott dolgozókat.
– Közeleg az év vége, és az ehhez kapcsolódó legnagyobb szeretet ünnep a karácsony. Zaklatott világunkban a gondviselő Isten kézben tartja életünket. Hálás vagyok neki önökért, akik az utánuk következő generációnak megannyi dolgot tanítottak, nevelték, s ezért szeretnénk önöket megajándékozni – fogalmazott.

A bor átadása előtt a Lenkey János Általános Iskola 4. B osztályos diákjai adtak zenés, verses műsort. Ezt követően néhány palack bort kibontottak, és a lovagrend tagjai koccintottak az ott lakókkal, majd átadták az ajándékborokat.

 

Címkék#Meglepetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!