Dokumentumfilm

2023.04.16. 16:04

Videóra vették a Magyarországon élő legnagyobb vizákat Poroszlón + videó

Hatalmas vizák közt érezhetjük magunkat.

M. H.

Magyarországon található Európa legnagyobb édesvízi akváriuma, amelyben hatalmas vizák is élnek – írja a pecaverzum.hu. A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum elsősorban őshonos állatokat bemutató turisztikai látogatóközpont. Igazi látványosság, amely szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát.

A legfőbb attrakció mindenképpen Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszere, amely közel egymillió liter össztérfogatával és a benne bemutatott víz alatti csodákkal igazán különleges természetközeli élményt nyújt. Fodor László, aki rendszeresen készít kiváló videókat a Tisza-tóról, most az óriásakváriumot mutatta be legújabb filmjében.

Ha megtekintjük a felvételt, pár percre úgy érezhetjük magunkat, mintha a víz közepébe cseppentünk volna, és körülöttünk mindenhol halak úszkálnak, köztük hatalmas vizák.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!