Egri Majorette Egyesület

2023.05.11. 12:08

Mosolydíjas Szivárvány: kiválóan szerepeltek az egri mazsisok

A legmosolygósabbak is az egriek lettek, díjat érdemeltek Tiszaújvárosban.

M. H.

Ismét remekeltek a mazsorettek

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az Egri Majorette Egyesület három csoporttal, 58 fellépővel képviselte Egert a múlt hétvégén megrendezett IX. Tiszaújvárosi Országos Mazsorett Fesztiválon – közölte Kovácsné Bretus Éva, az egylet művészeti vezetője. Az egész nap tartó rendezvényen a lányok nagyon ügyesen teljesítettek és kiváló eredményekkel tértek haza. Az I. korcsoportban két teljesen új koreográfiával indultak a Szivárvány csoport kislányai, akik a legjobbaknak járó országos "kiemelt arany" oklevelet érdemelték ki.

A II. korcsoportban, show és pom-pon kategóriában három, szintén teljesen új műsorszámmal versenyzett a Holdfény csoport, akik mindkét kategóriában kiemelt arany oklevélnek örülhettek. A III. korcsoportban, két kategóriában szerepelt a középiskolásokból álló Hajnalcsillag csoport, akik arany és kiemelt arany okleveleket érdemeltek ki a szakmai zsűritól.

Külön öröm volt az egri kislányok számára, hogy a legmosolygósabb csoportnak járó Mosolydíjat az összes résztvevő együttes közül a kis Szivárványok nyerték el. Az egyesület továbbra sem unatkozik, két hét múlva egy újabb országos fesztiválon mérettetik meg magukat, a nagyobb lányok külföldi vendégszereplésekre készülnek, és már javában folyik a június 18-án megrendezendő Nyárindító Show szervezése, melynek keretében minden csoportot láthat az érdeklődő közönség a Dobó téren.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!