Programok

2023.07.04. 11:31

Az egri szimfonikusok és Hadházi László után a Tankcsapda is fellép a Márai Központban

Visszatért az élet a szépasszonyvölgyi Márai Központba, számos egri és ide látogató választotta az elmúlt hétvégén a szabadtéri színpad valamely programját.

HEOL

Hadházi László teltház előtt adott elő Egerben

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Szombat este Dumaszínházra, Hadházi László új, önálló estjére érkeztek a nézők. A műfaj népszerűségét mutatja, hogy az előadás előtt már egy héttel elfogytak a jegyek, így a szervezők pótszékekkel biztosították, hogy minél többen részesei lehessenek a jókedvvel teli előadásnak. Az előadást Fülöp Viktor humorista nyitotta meg, majd adta át a mikrofont Hadházinak. A két előadó rendesen próbára tette a nézők rekeszizmait, akik hangos nevetés zajával töltötték meg a Szépasszonyvölgyet. Mindezt Koska Zsanett, az Agria Film Kft, rendezvényszervezője közölte portálunkkal.

20230701 - Hadházi László önálló estje a Márai Központban - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap
Hadházi László szórakoztatott a Máraiban
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mint megtudtuk, a hét utolsó napján ismét kígyózó sorokkal találkozhattak a völgybe látogatók. Különleges előadással, 150 fős kórussal, homok animációval és Carl Orff zenéjével várta az idén 60 éves Egri Szimfonikus Zenekar a közönséget. Az egri szabadtéri színpadon még nem volt rá példa, hogy egyszerre közel 200 előadó lépjen fel a nézők előtt, akik hosszú vastapssal köszönték meg a lenyűgöző és látványos produkciót. A vasárnap esti program is kifejezetten nagy népszerűségnek örvendett, ahol szintén pótszékekkel egészítették ki a nézőteret.

Jövő hétvégén nagy kedvencek térnek vissza a Márai színpadára: július 14-én, péntek este a Tankcsapda ad koncertet, szombaton pedig Csányi Sándor színházi estjére válthatnak jegyet az érdeklődők - tette hozzá Koska Zsanett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!