XXI. Egri Borszalon

2023.12.20. 09:40

Ismert énekes lesz az egri borszalon házigazdája

Az eseményt december 29-én rendezik a Broadway Monkey-ban.

Heol.hu

Feke Pál egy korábbi előadásán

Forrás: Markovics Gábor/Borsonline

Portálunkon korábban már több alkalommal is írtunk a XXI. Egri Borszalonról, amelyet majd december 29-én rendeznek meg a Broadway Monkey rendezvény- és koncertközpontban. 

A nívós eseményre már javában zajlik a felkészülés, a napokban pedig az is kiderült, hogy ki lesz az esemény házigazdája. A választás nem másra, mint Feke Pál Junior Prima- és Artisjus-díjas magyar színészre, énekesre esett - tette közzé a borszalon eseményoldala a Facebookon.

Feke Pál Magyarország egyik legismertebb musicalszínésze. Több mint 70 musical és rockopera főszerepét játszotta el. Az ország szeretetét és az országos ismertséget az István, a király rockopera címszerepével nyerte el 2008-ban. Itthon számos szakmai és közönségdíját tudhat magának. Egyebek mellett, Az év musical színésze, Az év könnyűzenei előadója és A város kedvence díjak nyertese. Többszörös aranylemezes előadó. Televíziós show-műsorok állandó közreműködője. Jelenleg számos vidéki színház mellett a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház és a József Attila színház vendégművésze.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!