Borünnep

2024.01.09. 07:30

Most megtudhatjátok, mikor lesz az Egri Bor Ünnepe

Négynaposra tervezik az idei borünnepet az Érsekkertben.

Molnár Helga

Idén is koccinthatunk majd az ünnepen

Forrás: Huszár Márk/ Heves Megyei Hírlap

Már tudjuk, mikor lesz idén az Egri Bor Ünnepe.
– Borok, ízek, élmények, történetek, sok-sok ember találkozása az ország egyik legszebb városában – Az Egri Bor Ünnepe 2024-ben július 11-e és 14-e között vár minden bor- és gasztronómiai kalandort – így hirdeti magát az esemény közösségi oldalán.

- Kóstolj, ünnepelj, lazulj velünk 2024-ben is Eger zöld szívében, az Érsekkertben – javasolják. A borokhoz Eger és a környék legjobb konyhái készítik majd az egyedi alkalomra komponált ételeket.

Tarsoly József főszervező, egri hegybíró a tavalyi esemény kapcsán úgy nyilatkozott, a jövőben továbbra is a családok fesztiválja szeretne lenni az Egri Bor Ünnepe. Már elkezdtek gondolkodni és dolgozni azon, hogy az esemény megjelenésében hogyan lehetne mindezt jobban hangsúlyozni, illetve miként tudnának olyan felületeket létrehozni, amelyek vizuális megjelenésükben és tartalmukban még inkább segítik az Egri borvidék borászait és szőlészeit.

Meglátjuk júliusban, hogy sikerült a munka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!