Koncert

2024.03.24. 17:26

Bach művek a hatvani zenesuliban

Johann Sebastian Bach dallamai csendültek fel a hatvani Kocsis Albert Zeneiskolában. Az eseményen az intézmény művésztanárai és növendékei álltak a közönség elé. Bach művei elvarázsolták a halgatóságot.

Tari Ottó

Bach műveket hallgathatott a közönség a Kocsis Albert Zeneiskolában, ugyanis az intézmény is csatlakozott a Bach Mindenkinek Fesztiválhoz. A koncerten az iskola zenepedagógusai és növendékei mutatkoztak be. Szabóné Csonka Fruzsina a zeneiskola zongoratanára, valamint az esemény szervezője elmondta, az elmúlt hónapokban sokat gyakoroltak, annak érdekében, hogy színvonalas előadást mutathassanak be a közönségnek. – Bach mellett Vivaldi és Händel művekkel is készültünk, valamint eseményen zongora, cselló, csembaló, hegedű, és egy fuvola is felcsendült – közölte.

Bach műveit élvezhette a hallgatóság
Bach műveit élvezhette a hallgatóság
Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A Bach Mindenkinek Fesztivált már 10. alkalommal rendezik meg az országban. Idén a Kárpát-medence 250 települése csatlakozott a programhoz, köztük a hatvani zeneiskola is.

Az intézmény pedagógusai, valamint a növendékek a következő hetekben több koncerttel is készülnek. Március 25-én jótékonysági koncertre várják az érdeklődőket, 28-án pedig csembaló estet tartanak a Hatvany Lajos Múzeumban.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!