Mozi

2024.03.19. 08:32

Francia filmek legjavát lehet látni az Urániában

Nyolc filmet vetítenek majd a moziban.

Molnár Helga

Idén minden eddiginél színesebb programkínálattal várja a filmrajongókat az Uránia Mozi. Az elmúlt időszakban megrendezték a Nemzetközi Dokumentum Filmfesztivált, a közönség láthatta a legjobb, Oscar-díjra jelölt filmeket. Bemutatták a Dűne második részét eredeti nyelven és elindult a Gyűrűk ura mind három részének vetítése is: a rajongók ezen a héten, csütörtökön a második részt láthatják. A magyar filmrendező Poór István alkotását, A funtineli boszorkány című filmre akkora érdeklődés mutatkozott, hogy kétszer is megtelt az Uránia.

Az Agria Film Kft. célja, hogy rendszeresen, minél színesebb műsorkínálattal kiszolgálja a moziba látogatókat. A régi klasszikusok mellett, művészfilmek, új, népszerű filmek eredeti nyelven kerülnek vászonra, de nemzetközi alkotások is látogathatóak, ilyen a Frankofón Filmnapok, ahol francia filmek láthatók. Március 29-e és 31-e között érkeznek a legújabb frankofón filmek az Uránia Moziba. Összesen nyolc film, többek között drámák, vígjátékok, romantikus és animációs filmek közül lehet választani, csupán 1800 forintért. Mind olyan alkotás, amely többsége már a legrangosabb nemzetközi fesztiválokon is díjaztak.

A részletes programért érdemes ide kattintani.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!